Ve Varšavě bude představen budoucí ročník TCR

Ve Varšavě bude představen budoucí ročník TCR

ESET Cup představí během tohoto víkendu v rámci Warsaw Motor Show podobu nadcházející sezony kategorie TCR.

Řadíte-li se mezi fanoušky motorsportu a o víkendu máte cestu do Polska, naskýtá se vám možnost strávit tento víkend velmi příjemně. V hlavním městě Varšavě se totiž od pátku 25. října do neděle 27. října uskuteční pátý ročník jedné z největších automobilových výstav v Evropě Warsaw Motor Show, kterou bude hostit centrum Ptak Warsaw Expo.

Na největší expozici tohoto druhu v Polsku navíc bude mít své zastoupení také ESET Cup, který zde má v úmyslu představit příští sezonu kategorie TCR. Pokud se tedy chcete dozvědět, na co se v nadcházejícím ročníku této třídy můžete těšit, dostavte se ke stánku šampionátu. Ten bude série sdílet společně s týmem RTM Motorsport a jejím jezdcem Maciejem Laskiewiczem, které jsme v letošní premiérové sezoně TCR mohli vidět závodit.

Jak již ale bylo zmíněno, jedná se o automobilovou výstavu a prohlédnout si tedy budete moci i některé z vozů, které se v roce 2019 na závodní dráze objevili. K vidění bude jednak Honda Civic TCR Jakuba Wyszomirského, ale také vůz Volkswagen Golf GTI TCR právě přítomného Laskiewicze.

Na výstavě ve Varšavě bude k vidění mimo jiné i vůz Jakuba Wyszomirského.